2.3.2017. 12:46
9
Ovo su mladići koji su brutalno pretukli Fazila Šabanovića, Šabanović i dalje u kritičnom stanju
FOTO: Facebook
Fazil Šabanović iz Ilijaša kojeg su u subotu pola sata prije ponoći u ulici Novo naselje u Ilijašu brutalno pretukla trojica pijanih mladića i dalje u kritičnom je stanju i životno ugrožen, piše Dnevni Avaz.

Šabanović je u brutalnom napadu zadobio povrede glave, rebara, grudnog koša ali i drugih dijelova tijela zbog koji je odmah pao u komu.

Na njega su nasrnuli Ajdin Hodžić (21), Almedin Abadžija (21) i Mirza Carina (20). Trojica nasilnika su se navodno vraćala sa svadbe koja se održavala u blizini mjesta događaja te su bili prilično pijani, prenosi Avaz.

Navodno su mladići, kada su ugledali Šabanovića, počeli da mu dobacuju i da ga vrijeđaju, a onda su bez ikakvog povoda nasrnuli na njega i počeli da ga tuku. 

9
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.