2.3.2017. 14:21
0
Sarajevo: Nepoznata osoba izvršila razbojništvo nad radnicama "Konzuma"
U ulici Bojnička, općina Ilidža, u srijedu se u 19.30 sati dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba teško povrijeđena.

Prema dnevnom izvještaju MUPKS u ovoj saobraćajnoj nesreći došlo je do sudara putničkog vozila marke "vw golf 2", registarskih  oznaka J45-A-952, kojim je upravljao vozač I.N., nastanjen u Sarajevu i putničkog vozila marke "audi A6", registarskih oznaka E84-O-845, kojim je upravljao vozač I.V. nastanjen u Sarajevu.

Teške povrede zadobio je vozač I.N. a ljekarska pomoć mu je ukazana u KCU u Sarajevu.

Razbojništvo nad radnicima poslovnice "Konzum"
U ulici Radnička, općina Novo Sarajevo, u srijedu u 16.45 sati, nepoznata osoba je uz prijetnju pištoljem počinila razbojništvo nad radnicima u poslovnici "Konzum". Otuđena je određena suma novca.

Razbojništvo nad radnicom poslovnice "Brojler"
U ulici Vrbovska, općina Novi Grad Sarajevo, u srijedu u 13.30 sati, nepoznata osoba je uz prijetnju nožem počinila razbojništvo nad radnicom u poslovnici "Brojler". Otuđen je novac.

 
U Kantonu Sarajevo 11 saobraćajnih nesreća
U protekla 24 sata na području Kantona Sarajevo dogodilo se 11 saobraćajnih nesreća, od toga 10 sa materijalnom štetom i jedna sa nastradalim osobama, kojom prilikom je jedna osoba teže povrijeđena.

Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola iz saobraćaja je isključeno pet vozača, jedna osoba zbog upravljanja vozilom bez položenog vozačkog ispita, jedno vozilo zbog isteka važnosti saobraćajne dozvole i tri neregistrirana vozila.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.