22.3.2017. 13:43
0
Banjalučanin teško povrijeđen: Bio u kafiću sa društvom, pa skočio u prazan bazen
Tridesetdvogodišnji R.M. iz Banjaluke, koji je noćas teško povrijeđen kod kafića "Intermezzo", u banjalučkom naselju Lauš, povrede je zadobio kada je sam skočio u bazen koji je bio prazan.

To su "Nezavisnim" potvrdili u ovom ugostiteljskom objektu, odakle su kazali da je taj mladić sjedio sa društvom, a zatim se, iz samo njemu poznatih razloga, odlučio na ovakav nepromišljen potez.

"Bilo je njih nekoliko u društvu. On je zatim izašao iz objekta i došao do bazena, koji je obezbijeđen lancima. Preskočio je lanac i skočio u bazen", otkriva sagovornik "Nezavisnih".

Iz policije je ranije saopšteno da su pripadnici Sektora kriminalističke policije Centra javne bezbjednosti Banjaluka jutros izvršili uviđaj u dvorištu u banjalučkoj Ulici Kosovska, a gdje je teško povrijeđen tridesetdvogodišnjak.

"Na licu mjesta izuzeti su svi tragovi i predmeti, a saslušaće se svjedoci sa ciljem utvrđivanja svih okolnosti događaja", rečeno je iz CJB Banjaluka.

Kako je saopštila Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka, o početnim saznanjima upoznat je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio preduzimanje potrebnih mjera i radnji radi utvrđivanja činjeničnog stanja.

Oko u 1.15 časova sanitetskim vozilom Doma zdravlja Banjaluka dovezen je u hitnu prijemnu hiruršku ambulantu Univerzitetskog kliničkog centra RS i hospitalizovan u Službi za neurohirurgiju.

"Pacijent je primljen sa teškom tjelesnom povredom odnosno frakturom baze lobanje. Pacijent je primarno zbrinut, a dijagnostička obrada i observacija su u toku. Biće zadržan da daljem bolničkom liječenju i praćenju, a sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su preuranjene", rečeno je "Nezavisnim" iz UKC RS.

"Nezavisne" nezvanično saznaju da je u pitanju Ranko Marjanović (32).

(Merima Druškić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.