26.3.2017. 16:19
0
Detalji pljačke na Ilidži: Pljačkaš uperio pištolj prema policajcu, a onda policajac zapucao prema pljačkašima
Trojica naoružanih razbojnika opljačkali su danas mjenjačnicu u hotelu "Holivud", pa pobjegli nakon što je policajac otvorio vatru.

Oružana pljačka dogodila se u 13.50 časova u mjenjačnici koja se nalazi u sklopu hotela, a u trenutku pljačke na mjestu događaja zatekao se policijski službenik koji je pokušao spriječiti razbojnike da pobjegnu. 

"Nakon što je policajac izdao naredbu da stanu jedan od njih je uperio pištolj prema policajcu zbog čega je policajac zapucao u pravcu pljačkaša", rekao je portparol MUP-a Kantona Sarajevo Irfan Nefić. 

On je dodao da su razbojnici pobjegli u "audiju", a prilikom pljačke i pucnjave niko nije povrijeđen. 

Prema nezvaničnim saznanjima, jedan od razbojnika je naoružan automatskom puškom. Za pljačkašima traje intenzivna policijska potraga. 

(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.