12.4.2017. 22:07
0
Detalji eksplozije u Visokom: Tri osobe prebačene u bolnicu u Zenicu, jedna osoba u teškom stanju
Nakon što je danas F. Š. iz Visokog kroz prozor svog automobila bacio ručnu bombu na tri osobe i to N.O., B.O. i S.H. iz Visokog, povrijeđeni su zadržani u Kantonalnoj bolnici Zenica radi ukazivanja ljekarske pomoći.

Kako saznaje Avaz.ba, radi se o težim povredama zbog čega je N.O. danas i operiran na Traumatologiji.
 
Među povrijeđenima je i jedna ženska osoba, a istražnim radnjama bit će utvrđene sve okolnosti koje su dovele do ovog incidenta.

Podsjetimo, F.Š. bacio je ručnu bombu kroz prozor svog automobila na tri osobe nanijevši im tako teške povrede.

Oni su odmah prebačeni u visočki Dom zdravlja, a potom zbog težine povreda u zeničku bolnicu.

Brzom intervencijom policijskih službenika Visokog ali i timova Specijalne policijske jedinice MUP-a ZDK, F.Š. je pronađen i uhapšen a potom zadržan u prostorijama za zadržavanje radi kriminalističke obrade.

(Merima Druškić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.