18.4.2017. 20:20
0
Drago Lugonja počinio samoubojstvo skočivši u susjedov bunar
Drago Lugonja (46) počinio je sinoć samoubojstvo, skočivši u bunar u naselju Donji Malovan pored Kupresa.

Kako se doznaje iz MUP-a Hercegbosanske županije, bunar u kojem je izvršeno samoubojstvo u vlasništvu je Lugonjinog susjeda koji ga je i pronašao o čemu je odmah obavijestio kuprešku policiju.

Iza preminulog je ostalo oproštajno pismo u kojem nikoga ne krivi za svoj samoubilački čin, navodeći samo da je obolio od teške bolesti što ga je i ponukalo da skonča svoj život.

Na mjesto događaja izašli su dežurni liječnik i djelatnici PP Kupres koji su po ovlaštenju Županijskog tužiteljstva obavili očevid, nakon čega je tijelo predano obitelji.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.