22.4.2017. 11:36
1
KS: Policija jučer uručila 550 prekršajnih naloga
U toku proteklog dana, policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo, preduzimajući redovne mjere kontrole saobraćaja, uručili su 550 prekršajnih naloga, a za lakše prekršaje upozorili 36 vozača.

Iz saobraćaja je isključeno jedno vozilo zbog upravljanja motornim vozilom pod dejstvom alkohola, dva vozača bez položenog vozačkog ispita, jedna osoba zbog vožnje prije sticanja prava na upravljanje motornim vozilom, jedan vozač zbog vožnje tokom trajanja zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilom te četiri neregistrovana vozila.

Uhapšen zbog nanošenja lakših tjelesnih povreda 

Policajci su jučer u 17.30 sati uhapsili S. S., rođen 1975. godine iz Sarajeva nanošenja lakših tjelesnih povreda DŽ. A. i DŽ. S. iz Sarajeva.

O ovome je obaviješten dežurni Kantonalni tužitelj u Sarajevu, a uhapšeni je predat Odsijeku za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju navedenih krivičnih djela.

Opljačkana apoteka "Šoping"

Nepoznata osoba je jučer oko 20.00 sati uz prijetnju nožem opljačkala u apoteku "Šoping" u ulici Hasana Brkića broj 14., općina Novo Sarajevo.

O ovome je obaviješten Kantonalni tužitelj u Sarajevu, uviđajne radnje obavili su policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo, koji nastavljaju rad na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršioca, saopćeno je iz MUP-a KS-a.

(FENA/Merima Druškić) 

MUP KS
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.