2.5.2017. 16:29
0
Policiji nije prijavljen pokušaj samoubistva 12-godišnje djevojčice
Nakon što je Euroblic objavio vijest da se 12-godišnja djevojčica iz Gradačca, koja se nedavno našla na udaru javnosti, nakon što je na YouTubeu objavila snimak pod nazivom "Ostavio me dečko", pokušala ubiti, iz MUP-a Tuzlanskog kantona negirali su da im je takav slučaj prijavljen.

U posljednjih 10-15 dana, na području koje operativno pokriva MUP Tuzlanskog kantona niti jednoj policijskoj stanici nije prijavljen slučaj pokušaja suicida maloljetne ženske osobe - kazali su u MUP-u TK.

Prema informaciji, koju je prvi objavio "Euroblic", a koja se potom brzo proširila i u drugim medijima, djevojčica je, navodno, nakon ismijavanja na društvenim mrežama pokušala sebi oduzeti život.

Kako se navodi, novinarima je ova informacija "potvrđena u MUP-u", bez navođenja o kojem MUP-u se uopće radi, kao ni kada se navodni pokušaj samoubistva dogodio.

I protekle sedmice u nekim medijima je bila objavljena informacija da je ova djevojčica pokušala izvršiti samoubistvo, pa se postavlja pitanje kome je u interesu da plasiranje ovakve dezinformacije, prenosi Avaz. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.