3.5.2017. 12:49
0
Sarajevo: Na osnovu potrage uhapšeni 23-godišnji M.A. i 22-godišnji M.E.
Policijski službenici Treće Policijske uprave priveli su u utorak u 00,30 sati, na osnovu potrage, M.A. (1994.) i M.E. (1995.) iz Sarajeva gdje su i nastanjeni.

O tom događaju obaviješten je tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a  protiv tih osoba bit će preduzete zakonom predviđene mjere.

Požar u ulici Arnaudija na Ilidži

Službenici Četvrte policijske uprave obaviješteni su u utorak oko 20 sati da je, u ulici Arnaudija u općini Ilidža, došlo do požara na kući vlasništvo M.J., M.S., M.M. i M.D. iz Sarajeva. Požar su ugasili pripadnici Profesionalne vatrogasne brigade (PVB) Kantona Sarajevo. Tom prilikom nije bilo povrijeđenih osoba, a na objektu je pričinjena materijalna šteta. O tom događaju obaviješten je tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a za danas  je najavljen uviđaj koji će obavili policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještak PPZ-a.

Požar na objektu firme "H.M.K. promet"

Službenici Treće PU obaviješteni su u utorak u 15,40 sati da je, u ulici Safeta Zajke u općini Novi Grad Sarajevo došlo do požara na objektu firme "H.M.K. promet" d.o.o. Sarajevo. Požar su ugasili pripadnici PVB Kantona Sarajevo. Tom prilikom nije bilo povrijeđenih osoba, a na objektu je pričinjena materijalna šteta. O tom događaju obaviješten je tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a uviđaj će obaviti policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještak PPZ-a.

Na području KS-a 22 saobraćajne nesreće, tri osobe lakše povrijeđene

Na području Kantona Sarajevo za 24 sata dogodile su se 22 saobraćajne nesreće. Od toga je 21 saobraćajna nesreća s materijalnom štetom i jedna s nastradalim osobama, a tom prilikom su tri osobe lakše povrijeđene. Zbog upravljanja motornim vozilom pod dejstvom alkohola iz saobraćaja su isključena četiri vozača, četiri osobe zbog upravljanja motornim vozilom bez položenog vozačkog ispita i jedno neregistrirano  motorno vozilo – saopćeno je iz MUPKS-a.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.