5.5.2017. 12:23
0
Pogledajte izručenje osumnjičenog za trostruko ubistvo u Goraždu
Osumnjičeni za trostruko ubistvo u Goraždu Nezir Kamenica izručen je večeras PU Goražde, nakon što se danas sam predao u PU Ilidža i priznao šta je uradio, javlja reporter portala hayat.ba.

Podsjećam, Bosanskopodrinjski kanton (BPK) Goražde danas je potresla velika tragedija. Dvadesetjednogodišnji Nezir Kamenica u goraždanskom selu Bogušići prije dva dana počinio je trostruko ubistvo, da bi se tek danas predao policiji na Ilidži.

Detalji svirepog ubistva procurili su tek danas.

Naime, Nezir je 2. maja u Bogušićima na spavanju sjekirom iskasapio majku Zehru Kavazović, očuha Ifeta i nenu s majčine strane Šemsu Džabija. Nakon ovog krvavog pira, ubijene je prekrio jorganom, zaključao kuću, bacio ključ i uputio se u Sarajevo, piše Hayat.

Vjerovatno mu je naknadno proradila savjest, pa se dva dana nakon masakra predao policiji. Učinio je to danas na Ilidži. 

(Merima Druškić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.