5.5.2017. 22:25
2
Pucnjava u Zenici: Nastavak obračuna od prije dvije noći, teško ranjena jedna osoba
FOTO: Zenica Blog
Iza 20 sati u Staroj čaršiji u Zenici dogodila se pucnjava u kojoj je najmanje jedna osoba ranjena, a nekoliko osoba je u bjekstvu, piše Zenica Blog.

Prema pisanju ovog portala, radi se o nastavku obračuna više osoba iz Stare čaršije od prije dvije večeri.

Nezvanično, ranjen je S.T. iz Zenice, a policija saslušava više osoba, navodnih svjedoka pucnjave u kojoj je navodno ispucano najmanje četiri hica, a povrijeđena osoba je navodno pogođena u predjelu nogu.

Potvrđeno da je ranjena osoba prebačena u Hitnu pomoć, pa KBZ.  Tamo su utvrđene teške tjelesne povrede, prijelom potkoljenice. Policija, saznajemo, ima identitet napadača – pucača i za njim se intenzivno traga u svim dijelovima Zenice, prenosi Zenica Blog.

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.