9.5.2017. 13:45
0
Zbog krivotvorene vozačke dozvole uhapšen državljanin Srbije
Službenici Postrojbe granične policije Bijeljina u ponedjeljak su uhapsili A. A. (1984.), državljanina Republike Srbije.

Graničnim provjerama je utvrđeno da je za njim Interpol Beč raspisao potragu zbog postojanja osnova sumnje da je počinuo kaznena djela "zloupotreba droga", "tjelesne povrede" i "krivotvorenje dokumenata", priopćeno je iz Granične policije BiH.

Pregledom A. A. otkrivena je krivotvorena vozačka dozvola Srbije. Prema naredbi tužitelja Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, vozačka dozvola je privremeno oduzeta, a protiv A. A. bit će podneseno izvješće zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo "krivotvorenje isprave".

On je kontroliran pri ulasku u Bosnu i Hercegovinu na Međunarodnom graničnom prijelazu Rača te predan službenicima Sudbene policije Suda BiH na daljnje postupanje.  

(FENA/Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.