11.5.2017. 15:00
0
M.B. (27) osumnjičen za pljačku pošte i benzinske pumpe
Policijska uprava Mostar podnijela je dopunu izvješća o izvršenom kaznenom djelu Županijskom tužiteljstvu u Mostaru protiv osobe M. B., rođene 1990. godine u Mostaru, nastanjen u Ulici Gojka Vukovića 98, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio dva kaznena djela razbojništva.

"Postoje osnovi sumnje da je M. B. 30. 1. 2017. godine počinio kazneno djelo razbojništva, uz prijetnju vatrenim oružjem uposlenicima benzinske crpke 'BP Oil' koja se nalazi u naselju Potoci", priopćio je Odsjek za odnose s javnošću MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Također, osumnjičeni se tereti da je 8. 3.2017. godine, uz prijetnju vatrenim oružjem, izvršio razbojništvo nad uposlenicima poštanskog ureda Hrvatske pošte Mostar, koja se nalazi u naselju Smrčenjaci-Cim, navodi se u priopćenju.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.