19.5.2017. 17:29
0
Uhapšeno lice koje se dovodi u vezu sa pucnjavom u kladionici
Policija distrikta Brčko danas je uhapsila lice čiji su inicijali P.J./25/ sa područja Brčkog za kojim je bila raspisana policijska potraga jer je doveden u vezu sa pucnjavom od 23. aprila u sportskoj kladionici u brčanskom naselju "EŠ", kada je povrijeđeno lice A.R./26/.

Nakon sprovedene kriminalističke obrade u policiji distrikta Brčko, P.J. će biti predat brčanskom Tužilaštvu radi daljeg krivično-pravnog procesuiranja. 

U saopštenju se navodi da su nakon niza preduzetih istražnih mjera i radnji pod neposrednim nadzorom dežurnog tužioca Tužilaštva distrikta prikupljeni dokazi da se lice P.J. dovodi u direktnu vezu sa izvršenjem krivičnog djela iz članova Krivičnog zakona koji se odnose na ubistvo i na pokušaj ubistva. 

Policija distrikta Brčko dan nakon incidenta saopštila je da je raspisala potragu za Pericom Janjićem iz Brčkog zbog sumnje da je pokušao da ubije dvadesetšestogodišnjeg Brčaka čiji su inicijali A.R. u sportskoj kladionici u naselju "Eš". 

Policija je navela u saopštenju da je preduzela sve mjere kako bi pronašla Janjića koji se, nakon krivičnog djela, udaljio sa lica mjesta u nepoznatom pravcu. 


(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.