22.5.2017. 8:47
0
Mostarac do smrti iskrvario tražeći vene da si ubrizga drogu
Nedžad Demić (41) preminuo je u noći sa subote na nedjelju od povreda koje je zadobio djelovanjem oštrog predmeta, piše Dnevni list.

Kako je potvrđeno iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona, Hitna pomoć Doma zdravlja Mostar je obavijestila je policiju u 00.50 sati da se u Ulici Štefe Šulentića u Mostaru nalazi povrijeđena nepoznata muška osoba. Na mjesto događaja odmah su upućeni pripadnici policije koji su osigurali lice mjesta. Ljekar Hitne pomoći mogao je samo konstatirati smrt muškarca obzirom da je isti iskrvario i preminuo do dolaska ljekarske ekipe.

Ikao se u prvom momentu nije znalo da li je riječ o ubistvu ili samoubistvu, ipak je utvrđeno da  je Demić, koji je bio dugogodišnji ovisnik o drogama te noći sam sebi nanio rezne ozljede i iskrvario.

Naime, nakon obavljene obdukcije utvrđeno je da Demić nije uspio pronaći venu da si dadne dozu opojnog sredstva pa je oštrim predmetom pokušao doći do glavne arterije u predjelu prepona. Nažalost, izmaklo mu je kontroli i nanio si je takvu povredu da je iskrvario.

(Merima Druškić)

MostarSmrt
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.