22.5.2017. 19:30
1
Muškarac ubijen u Otesu od ranije poznat policiji
U naselju Otes u općini Ilidža danas se dogodila pucnjava u kojoj je ubijena jedna osoba. Radi se o muškarcu inicijala M.A. rođenog 1979. godine.

Do pucnjave je došlo u ulici Trg Oteškog bataljona, a nedugo nakon ranjavanja povrijeđena osoba je preminula. Sarajevska policija trenutno traga za tri osobe koje su sumnjiče za izvršenje krivičnog djela.

Prema nezvaničnim informacijama ubijen je Anes Mešić, dok je sjedio u bašti jednog kafića.

Ubijeni Anes Mešić dobro je poznat sarajevskoj policiji po činjenju krivičnih djela. Hapšen je zbog vatrenih obračuna u Sarajevu, te poslova s drogom.

Posljednji put privođen je prije tri mjeseca, zbog sumnje da je zajedno sa Medinom Kosom (23) iz Konjica i Mariom Mrnjavcem (23) iz Firence učestvovao u napadu na muškarca i ženu inicijala H. T. i P. J., koji se dogodio na Trgu oteškog bataljona, odnosno na gotovo istom mjestu gdje je danas ubijen, piše N1.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.