22.5.2017. 20:53
0
MUP KS traga za Mariom Mrnjavcem i Medinom Kosom nakon današnjeg ubistva Anesa Mešića
FOTO: Source.ba / Arhiva
Nakon što je danas u Sarajevu u pucnjavi ubijen Anes Mešić, kako saznaje Avaz.ba, pripadnici MUP-a KS tragaju za dva lica, i to Mariom Mrnjavcem i Medinom Kosom, piše Dnevni Avaz.

Oni su s lica mjesta navodno pobjegli u automobilu sive boje. Još nije utvrđeno koji je od njih dvojice povukao obarač, ali su obojica od ranije poznati policiji. Ipak, portal Faktor.ba je napisao kako je vjerovatno Mrnjavac taj koji je usmrtio Mešića.

Inače, Mario Mrnjavac, ranije je osuđivan za pokušaj ubistva Asima Arnautovića u sarajevskom naselju Dolac Malta. Za to je dobio 28 mjeseci zatvora. Zanimljivo je da je upravo Mešić prilikom ovog slučaja bio jedan od aktera, piše Avaz.

Podsjećanja radi, Mešić je danas upucan u sarajevskom naselju Otes, nakon čega je preminuo na putu do bolnice.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.