28.5.2017. 11:10
0
Uhapšen mladić koji je zapalio kombi u Banjoj Luci
Banjalučka policija uhapsila je mladića iz tog grada, inicijala S.Đ. (1997.) zbog sumnje da je zapalio teretno vozilo marke Peugeot, pričinivši štetu i na još jednom vozilu.


S.Đ. je uhapšen jučer, a tokom ispitivanja utvrđeno je da je prvo razbio staklo na teretnom vozilu „pežo“ koje je bilo parkirano u ulici Slobodana Jovanovića te kroz načinjen otvor ubacio flašu sa zapaljivom materijom usljed čega je došlo do zapaljenja vozila.

Od plamena su nastala i oštećena na putničkom automobilu marke „škoda“, koje je bilo parkirano u blizini “pežoa”, potvrđeno je danas iz Policijske uprave Banja Luka.
 
S.Đ. je tereti da je počinio krivično djelo izazivanje opće opasnosti te da pričinio znatnu materijalnu štetu oštećenima. Također, kod njega su pronađeni predmeti koje je koristio za izvršenje krivičnog djela i koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku. 

Nezvanično, teretno vozilo je u vlasništvu firme "Produkt trejd".

(FENA/Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.