4.6.2017. 17:11
0
Završen uviđaj saobraćajne nesreće na putu Žepče-Zavidovići
Završen je uviđaj saobraćajne nezgode koja se dogodila u mjestu Bistrica, na regionalnom putu R-465 Žepče-Zavidovići. Saobraćaj se na spomenutoj dionici odvija nesmetano, saopćeno je iz BIHAMK-a.

Frekvencija vozila je slabijeg intenziteta, a uslovi za vožnju povoljni. Vozače upozoravaju na povećan broj motociklista i biciklista u saobraćaju. Bez obzira na povoljne uslove, iz BIHAMK-a savjetuju opreznu vožnju, prilagođenu uslovima na putu.

Na dionicama gdje se izvode sanacioni radovi, saobraća se sporije, uz obavezno poštivanje privremeno postavljene signalizacije.

Na graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Zbog radova na području Hrvatske, povremeno se sporije saobraća na graničnim prelazima Bosanski Brod-Slavonski Brod i Orašje-Županja.

(Fena/Alen Avdić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.