18.6.2017. 22:02
0
Pucnjava u Zenici: Povrijeđena jedna osoba
U zeničkom naselju Crkvice, u ulici Prve zeničke brigade, danas je došlo do pucnjave, potvrđeno je za Avaz.ba iz MUP-a ZDK.
Prema riječima dežurnog službenika u operativnom centru MUP-a ZDK, vatreno oružje upotrijebili su H.S. i H.V. prema osobi Ć.A. iz Zenice.
 
- Zeničanin A.Ć. tom prilikom nije povrijeđen u pucnjavi. Nakon što su pucali iz pištolja, oaobe H.S. i H.V. fizički su napale A.Ć. koji je tom prilikom zadobio lakše povrede konstatovane u Kantonalnoj bolnici Zenica - kažu iz MUP-a ZDK.
 
Nakon incidenta, osobe koje su izazvale pucnjavu su se udaljile s lica mjesta i policija za njima intenzivirano traga, piše Avaz.

Nakon uviđajnih radnji bit će poznato više informacija o ovom nemilom događaju sa kojim je upoznat i dežurni tužilac Tužilaštva ZDK.
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.