19.6.2017. 13:04
0
Na području FBiH 199 saobraćajnih nesreća, dvije osobe poginule
Na području Federacije BiH od 16. do 19. juna registrovano je 105 krivičnih djela. ?Registrovana su tri razbojništva; tri nasilja u porodici; dva izazivanja opće opasnosti; nasilničko ponašanje; tri posjedovanja opojne droge; dva oštećenja tuđe stvari; dva ugrožavanja sigurnosti; dvije prijevare; 38 teških krađa; 13 krađa i 36 ostalih krivičnih djela.

Registrovano je i 98 narušavanja javnog reda i mira, u kojima je 14 osoba zadobilo lakše povrede.

Dogodilo se 199 saobraćajnih nezgoda, u kojima su dvije osobe smrtno stradala, osam teže i 36 lakše povrijeđeno, dok za tri nije utvrđen stepen tjelesnih povreda.

Uhapšeno je 45 osoba, 37 je zadržano, saopćeno je iz Federalne uprave policije (FUP).


(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.