28.6.2017. 8:50
1
Hicima iz pištolja ubijen zaštitar Ivica Kantor Iva
Radnik jedne zaštitarske agencije iz Tuzle Ivica Kantor (52), zvani Iva, ubijen je u utorak oko 23 sata ispred restorana na Slanoj Banji.
Tragičnom događaju, prema pričama očevidaca, prethodila je verbalna prepirka, a Kantor je ubijen iz neposredne blizine hicima iz pištolja. Nezvanično saznajemo da je osumnjičeni za ubistvo lišen slobode, piše Avaz.

Ivica Kantor je 2009. godine teško ranjen hicima iz automatske puške ispred Doma mladih u Tuzli, a ljekari su se za njegov život borili danima. Uspio je tada dobiti najtežu životnu bitku, nastaviti raditi kao zaštitar, a sinoć je pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima izgubio život.

Uviđaj su obavili službenici MUP-a TK i dežurni kantonalni tužitelj, a više informacija o tragičnom događaju bit će dostupno tokom današnjeg dana.
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.