28.6.2017. 18:08
1
Efendiju Admira Vukovića iz Zavidovića u lovu ubili P. H. i P. E., njegov zet ranjen i nalazi se u bolnici
Admir Vuković iz Zavidovića, 36-godišnji imam iz Zavidovića, koji je radio kao imam u Tomislavgradu, preminuo je u mjestu Stog, pored regionalnog puta Zavidovići - Olovo, nakon što ga je ubio lovac.

Naime, grupa lovaca koja je lovila divljač je ispalila hitac prema njegovom pravcu, te su tako pogodili nesretnog Vukovića kojeg su usmrtili.

Efendija Vuković je navodno bio ljubitelj lova, pa se uputio u lov sa  zetom Mesudom Krajnićem. Krajnić je zadobio lakše tjelesne povrede i smješten je u bolnici u Zenici. Iza Vukovića su ostali supruga Amra i dvoje djece, petogodišnji sin i osmogodišnja kćerka.

Nakon ovog ubistva su uhapšeni P. H. i P. E. Oni su Vukoviću i Krajniću došli iza leđa te su, misleći da se radi o divljači, pucali u njihovom pravcu. U narednim danima bit će poznato više informacija.

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.