6.7.2017. 11:36
0
U koritu Drinskog jezera kod Višegrada pronađen leš muškarca
U koritu Drinskog jezera, u mjestu Tabačište u općini Višegrad, jučer je pronađeno beživotno tijelo zasad nepoznatog muškarca.

Mrtvozornik je konstatovao da se radi o beživotnom muškom tijelu, koje se već duže vrijeme nalazilo u vodi.

Prema fizičkim karakteristikama, muškarac je starije dobi, visine između 165 i 170 cm, a na sebi ima braon cipele, proljetnu jaknu tamne boje (tamno plave ili crne) i pantalone iste boje.

Pronađeni leš je uz saglasnost nadležnog tužioca Okružnoj javnog tužilaštva Istočno Sarajevo prevezen u mrtvačnicu u Višegrad, a potom u mrtvačnicu u Sarajevu gdje će se izvršiti obdukcija radi tačnog utvrđivanja uzroka smrti.

Iz Policijske uprava Foča pozvali su građane da, ukoliko imaju bilo kakvih korisnih saznanja kako bi se beživotno muško tijelo identifikovalo, da te informacije prijave lično najbližoj policijskoj stanici, pozivom na besplatan broj telefona "122“ ili na broj 058/210-794.


(Fena)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.