8.7.2017. 17:29
1
Mladiću palo drvo na glavu dok je šetao
Dvadesetogodišnjak iz Gradačca teško je povrijeđen kada je na njega palo drvo dok je šetao.

Olujno nevrijeme koje je zadesilo Gradačac, srušilo je drvo koje je palo na nesrećnog mladića. Nesreća se dogodila na šetalištu iza OŠ Ivan Goran Kovačić. Sanitetu je bio onenemogućen pristup mjestu događaja zbog spora između OŠ Ivan Goran Kovačić, Gradačačkog sajma i “PARKINZI” d.o.o. Na ovom dijelu su postavljene rampe prema površini, tako da je u prvom momentu nesreće bilo nemoguće pružiti prvu pomoć povrijeđenom momku, piše portal “Gradacac”.

 Kako se dodaje, pomoć mladiću je pružena kada je vozač sanitetskog vozila fizički uklonio barikadu kako bi pristupio mjestu pada drveta.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.