9.8.2017. 10:15
1
Majka brutalno pretučenog mladića: Nije normalno da zlostavljači mog sina slobodno hodaju
To je za “Nezavisne” izjavila Roberta Glancer, Bogdanova majka, koja je, kako kaže, ogorčena odlukom Okružnog suda u Doboju

Armina Jašarevića (24) i Branka Jurića (23) iz Teslića, koji su optuženi za zlostavljanje i mučenje mog sina Bogdana Rakića (19), počinjeno na planini Borja, srećemo skoro svaki dan nakon što su pušteni na slobodu.

To je za “Nezavisne” izjavila Roberta Glancer, Bogdanova majka, koja je, kako kaže, ogorčena odlukom Okružnog suda u Doboju.

“Po meni nije nimalo normalna stvar da zlostavljači hodaju slobodno i da ih srećemo skoro svaki dan. Ponosno prolaze ulicom uzdignute glave, kao da su napravili dobro djelo”, rekla je Glancerova za “Nezavisne”.

Po njenim riječima, Bogdan je definitivno izgubio vid na desnom oku, a na lijevo vidi 70 odsto. “Nije sposoban da se samostalno kreće”, naglasila je Glancerova.

(Merima Druškić)

Napad
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.