11.8.2017. 17:10
0
U Gračanici se objesio 23-godišnji mladić
Dvadesettrogodišnji mladić, inicijala M.K., jutros u 8.35 sati pronađen je obješen u krovu stare kuće u naselju Orahovica Donja kod Gračanice.

Slučaj se dogodio u zaseoku Rijeka.  Prema nezvaničnim informacijama, mladić je od kuće otišao preksinoć, predvečer, jučer se nije pojavio kući, pa je za njim počela potraga. Jutros ga je obješenog našla majka, te je obaviještena policija, a smrt je ustanovio ljekar-mrtvozornik gračaničkog Doma zdravlja. 

Navodno je tijelo nesretnog mladića M.K. bilo u fazi raspadanja, pa je iz tavana izneseno kroz krov. Uviđaj su obavili policijski službenici Odjeljenja kriminalističke policije PU Gračanica. Nakon što se prikupe dokazi i završe istražne radnje, javnost će biti obaviještena o ovom nemilom događaju.
 Ono što se zna, jesu činjenice da mladić potiče iz situirane porodice koja se bavi preradom drveta, i da do sada nije pokazivao suicidne nemjere, prenosi Avaz.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.