13.8.2017. 12:24
0
Poginuo mladić kod Pala
Mladić, čiji su inicijali B.V. (27), iz Sarajeva, nastanjen u Rogoušićima kod Pala, poginuo je u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Pale - Ljubogošta kod hotela "Dva goluba", saopćeno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Nesreća se dogodila sinoć u 22.25 sati, kada se B.V. upravljajući putničkim vozilom "golf četiri", sudario sa autobusom firme "Kondor", koji je dolazio iz suprotnog pravca.

Uviđaj na mjestu nesreće obavili su pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo, a očekuje se da budu obavljeni vještačenje i obdukcija. 

(FENA/Merima Druškić) 

Pale
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.