15.8.2017. 9:24
0
Šesnaestogodišnjak teško povrijeđen kod Laktaša
Šesnaestogodišnjak iz Bosanske Gradiške teško je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Krnete u općini Laktaši.


Vozeći motocikl ovaj maloljetnik se u ponedjeljak oko 18 sati sudario s automobilom marke “golf“ kojim je upravljao D.M. (1996.) iz Banje Luke.

Šesnaestogodišnjak je usljed teških tjelesnih povreda hospitaliziran u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjoj Luci.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Laktaši, a tužilac je naredio da se utvrdi uzrok saobraćajne nezgode i odgovornosti učesnika, saopćeno je danas iz Policijske uprave Banja Luka.

(FENA/Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.