16.8.2017. 14:12
0
Uhapšen 31-godišnjak iz Istočnog Sarajeva: Sa saučesnikom krao vozila po KS, u garaži pronađen BMW
Pripadnici Pete policijske uprave uhapsili su jučer oko 15 sati N.M., rođen 1986. godine u Sarajevu, nastanjen u Istočnom Sarajevu, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa, piše agencija Patria.

Dan prije policijski službenici PS Istočno Sarajevo su u ulici Vojvode Radomira Putnika, općina Istočno Sarajevo u garaži u vlasništvu uhapšenog N.M., pronašli putničko motono vozilo marke "BMW" koje je 6. avgusta otuđeno iz ulice Kurta Šorka, općina Ilidža.

U toku kriminalističke obrade utvrđeno je da je N.M. sa još jednim licem čiji identitet je poznat policijskim službenicima i za kojim se traga, izvršio više krivičnih djela teških krađa putničkih motornih vozila na području Kantona Sarajevo.

N.M. će uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima biti predat na nadležnost tužiocu Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu.

(NAP/Merima Druškić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.