20.8.2017. 9:45
0
Bijeljina: Poginuo biciklista vozač mopeda teško povrijeđen
Jedan biciklista poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Donjem Žabaru, a vozač mopeda teško je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u Dvorovima kod Bijeljine, rečeno je u Policijskoj upravi Bijeljina.

Biciklista čiji su inicijali D.V. poginuo je protekle noći u saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Lončari-Obudovac, u mjestu Donji Žabar. 

Saobraćajna nesreća dogodila se oko ponoći kada je automobil "golf četiri", kojim je upravljao V.P. /30/ iz Brčkog udario D.V. koji je vozio bicikl. 

U saobraćajnoj nezgodi u Dvorovima kod Bijeljine, koja se dogodila protekle noći, teške povrede zadobio je vozač mopeda čiji su inicijali M.T. /44/ iz Dvorova. 

Sabraćajna nezgoda dogodila se 15 minuta poslije ponoći kada su se sudarili moped i automobil "opel korsa" kojom je upravljao A.O. /29/ iz Bijeljine. 

Povrijeđeni je prevezen u bijeljinsku bolnicu.

(SRNA/Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.