21.8.2017. 9:13
2
SAD: Samir i Miraheta iz BiH pronađeni mrtvi
Beživotna tijela para iz BiH, Samira Skendera (51) i njegove supruge Mirahete (49), pronađena su jučer u pet sati, nakon što su njihove kćerke čule pucnjavu u njihovoj porodičnoj kući.

Monstruozni čin se dogodio u njihovoj porodičnoj kući u predgrađu Salt Lake Citija, u američkoj saveznoj državi Utah. - Odmah smo reagirali i potvrdili da smo pronašli dva beživotna tijela na mjestu nesreće - izjavio je Jeff Conger iz policijske stanice, prenosi Avaz.

Policija ovaj čin istražuje kao ubistvo i samoubistvo, prenose američki mediji, prenosi "The Salt Lake Tribune". 

Komšinica para iz BiH rekla je američkim medijima da su ona i njena sestra bili bliski prijatelji s njihovim kćerkama. 

- Oni su bili tako dobri ljudi. Stvarno je žalosno. Ovo se moglo dogoditi svakome i zašto se baš njima desilo - izjavila je Hernandez. 

Skenderovi su vlasnici restorana "European Pizza Deli" koji se nalazi u blizini njihove kuće. Na vratima restorana piše da je zatvoren i da će biti ponovo otvoren 11. septembra. Komšije kažu da je par trebao uskoro putovati u Bosnu, prenosi Avaz.

(Alen Avdić)

 
SADUbistvo
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.