21.8.2017. 9:55
3
Nakon tuče i dvostrukog ubistva u Ilijašu: Uhapšene četiri osobe
Sarajevska policija uhapsila je četiri osobe koje se dovode u vezu s tučom i ubistvom, koji su se u noći sa subote na nedjelju dogodili u Ilijašu.

Ova informacija za Avaz.ba potvrđena je iz MUP-a Kantona Sarajevo, a osumnjičeni su predati u nadležnost Tužilaštvu KS. 

Policiji je u nedjelju oko dva sata poslije ponoći prijavljeno da je ispred noćnog kluba "Cool" u Ilijašu došlo do tuče više osoba. 

Epilog toga je dvoje mrtvih, Niaz H. zvani Rambo, i Mehi Ibiševiću Te noći, njih dvojica nalazili su se u noćnom klubu. U jednom trenutku između njih je izbila svađa, te su se i potukli, a Rambo je u tom metežu nožem nasmrt izbo Mehu. 

Mehini prijatelji su, navodno, vidjeli šta se desilo te su, navodno, počeli tući Ramba, da bi neko od njih izvadio nož i izbo ga. Nedugo zatim Rambo je podlegao povredama, piše Avaz.

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.