31.8.2017. 11:22
0
Ukradenim pasošem pokušao otići u Štokholm
Službenici Jedinice granične policije Aerodrom Tuzla 30.8.2017. godine na letu za Štokholm lišili su slobode A.Z. (1979.) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „neovlašteno korištenje ličnih podataka“.

 Prethodno je prilikom graničnih provjera A.Z. na uvid dao tuđu putnu ispravu kojom je pokušao prijeći državnu granicu. U saradnji s pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, utvrđeno je da je pomenuta putna isprava ukradena na području Gradiške. Prema naredbi tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci, A.Z. i putna isprava predati su službenicima Policijske uprave Gradiška na daljnje postupanje.

Lišen slobode zbog nasilja u porodici

Na Međunarodnom graničnom prijelazu Rača pri ulasku u BiH 30.8.2017. lišen je slobode B.M. (1979.) jer je ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Novom Gradu zbog krivičnog djela „nasilje u porodici“. Službenici JGP-a Bijeljina predali su bh. državljanina pripadnicima Sudske policije Bijeljina.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.