9.9.2017. 10:20
1
Policijski službenici sa dugim cijevima kroz gustu šumu nastavili potragu za Amelom Sejfovićem
Policijski službenici SIPA-e, MUP KS, MUP ZDK naoružani dugim cijevima i danas nastavljaju potragu za odbjeglim pritvorenikom iz KPZ Sarajevo Amelom Sejfovićem.

Akcija je na području sela Tušnjići između Visokog i Kiseljaka.

Sejfović je u nedjelju pobjegao iz sarajevskog KPZ-a uz prijetnju oružjem nakon čega je uhapšeno nekoliko osoba za koje se sumnja da su mu pomogle u bjekstvu. Pet osoba nalazi se u pritvoru, dok se traga za saučesnikom koji ga je čekao na motoru nakon bijega. Za još jednu osobu je upućen prijedlog za određivanje pritvora zbog sumnje na pomaganje Sejfoviću.

Mjesto gdje bi mogao biti Sejfović je nepristupačno, i vrlo teško se probijati groz gustu šumu.  

Portparolka Tužilaštva KS Azra Bavčić kazala je da su tokom ove akcije pronađene stvari i predmeti za koje se sumnja da pripadaju Amelu Sejfoviću.


(Patria)

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.