11.9.2017. 22:08
0
Sejfović u bjekstvu promijenio 20 kartica za telefon i ometao telekomunikacijski relej
Lokacija na kojoj se skrivao otkrivena je pomoću telefona kojeg je koristio bjegunac. Uprkos činjenici da je tokom osam dana promijenio preko 20 SIM kartica, on je danas lociran i uhapšen.

Osim što je vješto mijenjao SIM kartice, također je ometao i telekomunikacijski relej. To je uveliko otežalo rad službi i odugovlačilo njegov pronalazak i sprovođenje u KPZ u Sarajevu. Cijelu potragu dodatno je zakomplicirao nepristupačan teren, što je odužilo potragu, prenose bh. mediji.

Ipak, zahvaljujući mještaninu sela Buci kod Visokog, Sejfović je danas lociran. Njega je jutros ugledao komšija kako izlazi iz napuštenog mlina, te odmah o tome obavijestio policiju. Brzom reakcijom, Sejfović je lociran. Ugledavši da mu je policija za petama, odlučio se bježati i to koritom rijeke Fojnice gdje je i savladan.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.