26.9.2017. 9:46
15
Prijatelji i poznanici oplakuju poginulog Alića: Pri povratku zamijenili mjesta u vozilu
Jučer se u poslijepodnevnim satima dogodila sstrašna saobraćajna nesreća na autoputu A1 kod Ilijaša, u kojoj je na licu mjesta poginuo mladić Amir Alić (25).

Alić, koji je vlasnik Audija, koji je od siline udara popolovljen na pola, se u trenutku nesreće nalazio se na mjestu suvozača, dok je Audijem upravljao njegov prijatelj Ferid Hadžihaskić. 

Hadžihaskić je nakon nesreće vozilom hitne pomoći prevezen u Opću bolnicu "Prim.dr. Abdulah Nakaš", gdje su mu konstatirane teške tjelesne povrede. 

Vozač histerisao i bio potpuno van sebe

Vozeći prema Sarajevu strahovitom brzinom, udarili su desnom strano u bankinu na mostu a potom su zakačili crni Audi koji je u tom momentu naišao.

Očevici kažu da je vozač od straha i uplašenosti histerisao i bio potpuno van sebe. Prizor na ulici je zastrašujući nakon nesreće. Po cesti su rasuti dijelovi vozila, a tijelo stradalog se nalazilo nekoliko metara od jednog dijela njihovog automobila. 

Pri povratku su zamijenili mjesta u vozilu

Drugi učesnici u saobraćaju su odmah alarmirali policiju i Hitnu pomoć i vatrogasce. 

Zbog nesreća koja se dogodila nešto ranije, oko 11:30 sati u mjestu Jelina, nisu mogli proći putem pa su se odlučili vratiti i pri povratku su zamijenili mjesta u vozilu. 

Kako saznajemo, Alić je bio dobar momak. Pamtit će ga kao dobrog, nasmijanog i veselog. Ogromna tuga i tragedija vlada mešu njegovim prijateljima. Njegov otac vlasnik je građevinske firme, koja posluje u glavnom gradu BiH. 

Na društvenoj mreži Facebook također su objavljeni brojni statusi, u kojima prijatelji i poznanici poginulog Alića oplakuju prerano ugašenu mladost.

(Alen Avdić)

15
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.