26.9.2017. 13:31
0
Vozač Audija u kojem je stradao Amir Alić uhapšen i predat u prostorije MUP-a KS
Vozač Audija inicijala H. F., u kojem je smrtno stradao 25-godišnji Amir Alić, uhapšen je i predat u prostorije MUP-a Kantona Sarajevo.
 Kako se navodi se u izvještaju MUP-a KS objavljenom nakon teške nesreće koja se desila jučer na autoputu A1 kod Ilijaša, nesreća se dogodila u traci namijenjenoj za kretanje vozila iz smjera Zenice u smjeru Sarajeva, na mostu preko rijeke Bosne u mjestu Ljubinići, općina Ilijaš.

Došlo je do skretanja u desnu stranu van ceste, te udara u metalnu zaštitnu ogradu, a zatim i u betonsku ogradu mosta, putničkog motornog vozila marke Audi A8, registarskih oznaka A48-E-050, kojim je upravljao vozač inicijala H. F. (1995.) iz Sarajeva. 

Tom prilikom došlo je do razdvajanja vozila Audi A8 na dva dijela i do udara dijelova otpalih sa vozila Audi A8, u putničko motorno vozilo Audi A5 registarskih oznaka T15-J-015, kojim je upravljala vozačica inicijala H. S. (1979.) koja je rođena u Zavidovićima a živi u Sarajevu.

Smrtno je stradao putnik iz vozila Audi A8 Amir Alić, rođen 1993. godine u Sarajevu. 

Tijelo je vozilom prevezeno u prosekturu Bare, gdje će po nalogu tužioca biti obavljena obdukcija. 
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.