6.10.2017. 10:49
0
Uhapšen D.J. koji je nasilno ugurao djevojku u automobil, djevojka pobjegla na benzinskoj pumpi
Dvadesetpetogodišnjak iz Banjaluke čiji su inicijali D.J. uhapšen je jer je u ponedjeljak, 2. oktobra, u ovom gradu nasilno uvukao u automobil jednu djevojku uz prijetnje po život, saopšteno je iz banjalučke Policijske uprave.

Osumnjičeni je u ponedjeljak u 21.30 časova nagovorio djevojku da izađe ispred kuće u kojoj stanuje, te je na silu uvukao u svoj automobil. 

Djevojka je iskoristila nepažnju osumnjičenog i, dok je točio gorivo na benzinskoj pumpi, uspjela da se oslobodi i sakrije, nakon čega je pozvala policiju. 

Policija je nedugo zatim pronašla napušteno vozilo u kojem su se nalazili predmeti i tragovi važni za dokazivanje krivičnih djela. 

D.J. je osumnjičen za protivpravno lišavanje slobode i ugrožavanje bezbjednosti. 

Srna nezvanično saznaje da je D.J. od ranije poznat policiji po razbojništvima, krađama i trgovini droge.

(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.