11.10.2017. 14:05
0
Lišeni slobode zbog krađa i prevara
Službenici Jedinice granične policije Brčko 11.10.2017. lišili su slobode D.T. (1991.), državljanina Republike Hrvatske. Graničnim provjerama utvrđeno je da je za njim Osnovni sud Brčko distrikta BiH raspisao potragu zbog krivičnih djela „krađa“.

Kontroliran je pri ulasku u Bosnu  Hercegovinu na Međunarodnom graničnom prijelazu Brčko i predat službenicima Sudske policije Brčko distrikta BiH.

Dan ranije, 10.10.2017. prilikom ulaska u BiH na MGP-u Gradiška lišen je slobode M.T. (1963.)jer je utvrđeno da je za njim Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske raspisalo potragu zbog krivičnog djela „prevara“. 

Službenici JGP-a Gradiška predali su bh. državljanina pripadnicima Okružnog centra Sudske policije Banjaluka.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.