12.10.2017. 12:57
0
Zbog droge pali Miran, Amer i Fikret
Pripadnici MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona jučer su na širem području Mostara zbog neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga uhapsili Mirana K. (31) iz naselja Zalik, Fikreta M. (36) iz mjesta Rabina te Amera H. (32) iz sela Kružanj.

Kako je na današnjoj konferenciji za novinare kazao portparol MUP-a HNK Ljudevit Marić, pretresom kuće, pomoćnih prostorija te okućnice Fikreta M. pronađeno je 19 stabljika visine dva metra koje svojim izgledom i mirisom asociraju na opojnu drogu marihuana, 14 tegli sa osušenom biljkom, jedna automatska puška sa municijom kao i puška "dobošar". 

Daljnim operativnim radom izvršen je pretres stambenog objekta Mirana K., gdje je, također, pronađena određena količina marihuane, dok je kod Amera H. pronađena oprema za proizvodnju kanabisa u zatvorenom prostoru, prenosi Avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.