16.10.2017. 10:39
0
U devet saobraćajnih nesreća povrijeđeno pet osoba
Pet osoba povrijeđeno je u devet saobraćajnih nesreća koje su se u posljednja 24 sata dogodile na području Tuzlanskog kantona, javljeno je jutros iz MUP-a TK.

Tri osobe su teže, a dvije lakše povrijeđene, sve su zbrinute i pod ljekarskim nadzorom.

Nesreće s najtežim posljedicama doodile su se sinoć između 18.30 i 19.00 sati na području Srebrenika i Tuzle.

U mjestu Ćehaje, općina Srebrenik, na magistralnom putu M-18, oko 18.30 automobil "ford", kojim je upravljala A.H. (20) iz Srebrenika, pod nepoznatim okolnostima naletjela je na pješaka (11) iz tog mjesta i teško ga povrijedila. Dječak je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u UKC Tuzla gdje je zadržan na liječenju. 

Uviđaj su obavili službenici PS Srebrenik, dok će rad na dokumentovanju navedene saobraćajke nastaviti službenici OKP PU Gradačac.

Teške tjelesne povrede zadobio je sinoć oko 19.00 sati i F.M. (57) iz Lukavca nakon što se vozeći moped "peugeot" u blizini Termoelektrane "Tuzla", u mjestu Bukinje, sudario sa automobilom "citroen", koji je vozio S.V. (56) iz Tuzle.

U ovoj nezgodi vozač mopeda zadobio je teške tjelesne povrede konstatovane od ljekara UKC Tuzla, gdje je zadržan na liječenju.

Uviđaj na mjestu nesreće obavili su službenici PU Zapad Tuzla, a o događaju je obaviješten dežurni kantonalni tužilac.

(FENA/Merima Druškić) 

MUP TK
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.