28.10.2017. 8:25
0
Pucnjava u Podgorici, preminuo 27-godišnji mladić nakon što je upucan u glavu
Dvadesetsedmogodišnjak čiji su inicijali M.Z. iz Podgorice preminuo je u Kliničkom centru Crne Gore od posljedica povreda glave koje je zadobio u pucnjavi u podgoričkom naselju Zlatica, saopšteno je iz Kliničkog centra.

Mladić je sa teškim povredama glave prevezen u Urgentni blok Kliničkog centra gdje je operisan, ali je, usljed težine povreda, preminuo u 22.16 časova. 

Iz crnogorske policije navode da je u toku potraga za dvadesetdvogodišnjakom čiji su inicijali M.L. iz Podgorice za koga se sumnja da je sinoć oko 18.00 časova nakon kraće svađe pucao u M.Z. 

Dvojica mladića od ranije su poznati podgoričkoj policiji zbog navodne povezanosti sa organizovanom kriminalnom grupom tzv. "zagoričkim klanom", prenijeli su podgorički mediji. 

Navodno, M.Z. je poslije poziva od M.L. došao na dogovoreno mjesto u blizini restorana "Tri bora" u naselju Zlatica, gdje mu je M.L. nakon kraće svađe pucao u glavu. 

M.Z. je osuđivan na godinu zbog nasilničkog ponašanja, a hapšen je i zbog napada na vozača kombija i izazivanja udesa.

(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.