21.11.2017. 13:04
0
Sarajevo: Pronađeno beživotno tijelo 35-godišnjeg G.A. u općini Stari Grad
U porodičnoj kući u ulici Kamenica, općina Stari Grad Sarajevo, jučer je pronađeno beživotno tijelo muškarca inicijala G. A., rođenog 1982. godine u Sarajevu gdje je i nastanjen, potvrdila je Feni načelnica Odjeljenja za odnose s javnošću Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Suvada Kuldija.

Naglasila je da je beživotno tijelo G.A. pronađeno jučer u 16.20 sati.

- Ljekari Zavoda za hitnu medicinsku pomoć KS su konstatovali smrt. O ovom događaju je obaviješten tužilac kantonalnog Tužilaštva u Sarajevu. Uviđaj su obavili pripadnici MUP-a KS i sudski vještak medicinske struke. Tijelo preminulog je vozilom Pokopa prevezeno u prosekturu Bare gdje će, po nalogu tužioca, biti urađena obdukcija - kazala je Kuldija.

Dodala je da policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju navedenog događaja.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.