27.11.2017. 13:07
1
Ilidža: Prvo ga pretukli, a onda i pregazili Audijem
Muškarac inicijala O.Dž. (25) iz Konjica teško je povrijeđen kada su ga u noći sa subote na nedjelju pretukle četiri osobe, a potom pregazile automobilom.

Prema informacijama iz MUP-a KS, policiji je u 2.40 sati prijavljeno da je O.Dž., nastanjen u Hadžićima, fizički napadnut i povrijeđen u ulici Kovačevac, općina Ilidža.

Njemu su pomoć ukazali ljekari Zavoda za hitnu medicinsku pomoć KS, a potom je prevezen u KCUS.

Zadržan je na Klinici za torakalnu hirurgiju na daljem liječenju, a doktori su konstatirali da je zadobio teške tjelesne povrede.

Povrijeđeni mladić policajcima je ispričao da su ga napali i pretukli C.A. iz Sarajeva i još tri nepoznate osobe, koji su ga potom pregazili Audijem.

Uviđaj na licu mjesta obavili su policajci MUP-a KS, a o svemu je obaviješten i tužilac sarajevskog Kantonalnog tužilaštva.

Policija nastavlja rad na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela, kao i na pronalasku C.A., te identifikaciji i pronalasku ostalih učesnika, prenosi Avaz.

 
IlidzaTuca
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.