13.12.2017. 13:41
0
Aldinu Muliću pozlilo, a nakon toga se okliznuo i upao u nabujalu Miljacku: Konobar skočio za njim, od tada im se gubi svaki trag
Opsežnoj potrazi za dvojicom mladića nestalim u nabujaloj rijeci Miljacki ni nakon 11 sati ne nazire se kraj, prenosi Dnevni Avaz.

Sve je počelo rano jutros u 2.30 sati kada je Policijskoj upravi Novo Sarajevo dojavljeno da su u korito rijeke Miljacke na Dolac-Malti upale dvije osobe. Jedan od mladića koji su nestali je i Aldin Mulić (28), inače brat vlasnika ugostiteljskog objekta "Argelini" na Dolac Malti.

Mulić je, prema pisanju Dnevnog Avaza, prisustvovao proslavi jednog rođendana na Ilidži, nakon čega se vratio u kafić "Argelini", čiji je vlasnik njegov brat.

U jednom trenutku mu je pozlilo, te je izašao iz objekta i otišao do obale. Pretpostavlja se da je počeo da povraća i potom se okliznuo i upao u Miljacku. To je primijetio konobar "Argelinija" inicijala I.F. (24) koji je odmah za njim skočio u vodu i od tada im se obojici gubi svaki trag.

Spacioci i preko 100 osoba i dalje tragaju za spomenutim mladićima. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.