22.12.2017. 11:27
0
A.A. lažno prijavio provalu u njegovu kuću, ali se ispostavilo da je tukao svoju suprugu
Policija je podnijela Okružnom javnom tužilaštvu u Doboju izvještaj protiv lica čiji su inicijali A.A. iz tog grada zbog sumnje da je u novembru lažno prijavio provalu u njegovu kuću i napad na njega i suprugu, a sumnja se i da je istog mjeseca on napao suprugu.

Postoji osnov sumnje da je A.A. u novembru podnio lažnu prijavu protiv dva lica sa područja opštine Doboj Jug u Federaciji BiH da su provalila u njegovu porodičnu kuću, a potom fizički napala njega i njegovu suprugu zadajući im udarce u predjelu glave i tijela, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj. 

Za ovo lice postoji i osnov sumnje da je u istom mjesecu fizički napao svoju suprugu, nanijevši joj tjelesne povrede. 

Modrička policija juče je Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela izvještaj protiv lica čiji su inicijali M.S. iz Modriče zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici. 

Iz PU navode da je juče uhapšen vozač čiji su inicijali K.V. iz Doboja, jer je odbio da se podrvrgne alkotestiranju. 

Vozač "lade" K.V. je zaustavljen prilikom saobraćajne kontrole u Ulici Ozrenskih brigada, a nakon prestanka razloga za zadržavanje uz prekršajni nalog pušten je na slobodu, navedeno je u saopštenju. 

(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.