1.1.2018. 15:03
0
M.E. iz Sarajeva fizički napadnut, zadobio teške tjelesne povrede
U Sarajevu je jučer došlo do fizičkog sukoba između dva muškarca, a jedan je zadobio teške tjelesne povrede.

Jučer je u 19:30 četvrtoj PU prijavljeno da je u ulici Orahovačka, općina Novi grad lice M.E. iz Sarajeva fizički napadnut od strane jednog NN lica.

Istom je ljekarska pomoć ukazana na KUM-u Koševo gdje mu je dežurni doktor konstatovao teške tjelesne povrede i isti je zadržan na liječenju na Odjeljenju torokalne hirurgije.

O navedenom je obavješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva KS. Policijski službenici rade na rasvjetljavanju krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku počinioca.

(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.