2.1.2018. 19:55
0
Otac nestalog Esada Omersoftića smogao snage i jutros se obratio okupljenim građanima
Tinejdžer Esad Omersoftić (19) smatra se nestalim nakon što je automobil “Opel Astra” u kojem se nalazio u noći na ponedjeljak sletio u rijeku Bosnu u ulici Srebreničkih žrtava rata u Maglaju.

Pretraga terena tokom ponedjeljka, u kojoj su učestvovali pripadnici PS Maglaj, nekoliko timova specijalizirane ronilačke jedinice MUP-a ZDK te pripadnici Vatrogasne jedinice Maglaj nije dala rezultate i nastavljena je intenzivirano jutros.

Nakon što je familija nestalog mladića pozvala sve građane koji žele i mogu pomoći u potrazi da dođu u utorak u 07.30 sati u Park ljiljana, veliki broj građana uključio se jutros u potragu za mladićem.

Na mjestu nezgode jutros su prvi bili pripadnici PVJ Maglaj i brojni građani.

Da se obrati okupljenim sugrađanima, snage je smogao i Esadov otac…

– Hvala vam, što ste se po ovako lošem vremenu odazvali akciji i što učestvujete u potrazi. Mi moramo biti jaki i hvala vam još jednom u ime cijele porodice – poručio je Azahari Aka Omersoftić.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.