4.1.2018. 0:25
0
Stravičan udes u Kalesiji: U sudaru Pola i BMW-a poginule tri djevojke, dvije osobe povrijeđene
Tri osobe su smrtno stradale, a dvije su povrijeđene u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se večeras dogodila na regionalnom putu Kalesija – Živinice.

Poznat je identitet smrtno stradalih djevojaka u stravičnom sudaru dva automobila koji se sinoć oko 21.30 sati dogodio u kalesijskom naselju Gornje Vukovije.

Radi se o Erni Sinanović, nekadašnjoj reprezentativki BiH u odbojci, i njene dvije drugarice  Ajši H. i Ajki H, prenosi večeras Dnevni Avaz.

U udesu su učestvovali BMW i VW Polo, a povrijeđeni su još jedan muškarac i ženska osoba, koji su vozilom Službe hitne medicinske pomoći prevezeni na UKC Tuzla.

Erna Sinanović po mnogima je bila najbolja odbojkašica iz Kalesije svih vremena, a igračku karijeru zvanično je okončala u februaru 2016. godine.

Osim ekipinh priznanja, dobivala je i ono najprestižnije za područje Kalesije - priznanje najboljeg sportiste. Dugo godina bila je standardni prvotimac odbojkaške reprezentacije BiH, piše Avaz.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.